Bisedë me Gezim Kaso, një super këngëtar.

59:39
 
공유
 

Manage episode 292549400 series 2893423
Player FM과 저희 커뮤니티의 Voice of Albania Radio 콘텐츠는 모두 원 저작자에게 속하며 Player FM이 아닌 작가가 저작권을 갖습니다. 오디오는 해당 서버에서 직접 스트리밍 됩니다. 구독 버튼을 눌러 Player FM에서 업데이트 현황을 확인하세요. 혹은 다른 팟캐스트 앱에서 URL을 불러오세요.
#VoiceOfAlbaniaRadio #VoiceOfAlbaniaRadioPodcast​ #GezimKaso #ChitChatWithEda #Gezimkasozyrtare Sonte kemi të ftuar një super këngëtar, ai vjen ndryshe për kënaqesinë tonë dhe tuajën GËZIM KASO. Do te flasim mbi projektet e reja por jo vetëm ...

25 에피소드