Voice of Albania Radio - online radio based in London

공유
 

Manage series 2893423
Player FM과 저희 커뮤니티의 Voice of Albania Radio 콘텐츠는 모두 원 저작자에게 속하며 Player FM이 아닌 작가가 저작권을 갖습니다. 오디오는 해당 서버에서 직접 스트리밍 됩니다. 구독 버튼을 눌러 Player FM에서 업데이트 현황을 확인하세요. 혹은 다른 팟캐스트 앱에서 URL을 불러오세요.
Çdo të Marte dhe të Premte nga ora 19:30 UK time , ky radio program ka si ide dhe qëllim përcjelljen e informacionit për komunitetin Shqiptar në Britani të Madhe dhe më gjërë. Këtu mund të dëgjoni dhe ndjekni biseda, intervista, analiza të ndryshme, informacione, biseda me të ftuarit në studio dhe virtualish për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme e deri tek arti dhe personazhe interesantë. Autore dhe Prezantuese: Eda Berisha Për më shumë vizitoni faqen zyrtare në Facebook www.facebook.com/voiceofalbaniaradio Kliko Subscribed 🔔 në Youtube ✔️Abonohuni në kanalin tonë.

25 에피소드