Flasim mbi zgjedhjet në Shqipëri #votonë25prill

53:55
 
공유
 

Manage episode 290477860 series 2893423
Player FM과 저희 커뮤니티의 Voice of Albania Radio 콘텐츠는 모두 원 저작자에게 속하며 Player FM이 아닌 작가가 저작권을 갖습니다. 오디오는 해당 서버에서 직접 스트리밍 됩니다. 구독 버튼을 눌러 Player FM에서 업데이트 현황을 확인하세요. 혹은 다른 팟캐스트 앱에서 URL을 불러오세요.

Sonte të ftuar në emisionin “CHIT CHAT WITH EDA “

✅Marsela Koçi

✅Daniel Nikolla

✅Diana Mjeshtri, Qëndresa Qytetare

Do te flasim mbi nismen e re #votonë25prill e ndërmarre nga shqiptare te sukseshem në diaspore mbi ndërgjegjësimin dhe pjesmarrjen e shqiptareve në zgjedhjet parlamentare në Shpiperi në 25 Prill.

Na ndiqni ⤵️⤵️

25 에피소드