Mjeku Sabri Trepça- specialist I mjekësise familjare dhe kryetari i shoqatës së mjekëve në Angli

1:09:46
 
공유
 

Manage episode 289941724 series 2893423
Player FM과 저희 커뮤니티의 Voice of Albania Radio 콘텐츠는 모두 원 저작자에게 속하며 Player FM이 아닌 작가가 저작권을 갖습니다. 오디오는 해당 서버에서 직접 스트리밍 됩니다. 구독 버튼을 눌러 Player FM에서 업데이트 현황을 확인하세요. 혹은 다른 팟캐스트 앱에서 URL을 불러오세요.

Sonte I ftuar në emisionin “chit chat with Eda”

Mjeku Sabri Trepça- specialist I mjekësise familjare dhe kryetari i shoqatës së mjekëve në Angli

Do te flasim mbi:

✅Karrieren e zotit Trepça

✅Protokollet që ndiqen në GP ( mjeket familjare)

✅Marrja në masë e antibjotikëve

✅Efikasiteti I vaksinave te Covid

✅Sa te mbrojtur jemi nga kjo vaksinë

✅Proçesi I vaksinimit në Britani

#VoiceOfAlbaniaRadio #SabriTrepca #Mjeku

25 에피소드