Sharing Pengalaman Corona Virus di Adelaide-Australia

23:03
 
공유
 

Fetch error

Hmmm there seems to be a problem fetching this series right now. Last successful fetch was on March 20, 2020 13:03 (6M ago)

What now? This series will be checked again in the next day. If you believe it should be working, please verify the publisher's feed link below is valid and includes actual episode links. You can contact support to request the feed be immediately fetched.

Manage episode 256616140 series 1973416
Player FM과 저희 커뮤니티의 Eka Taufanti 콘텐츠는 모두 원 저작자에게 속하며 Player FM이 아닌 작가가 저작권을 갖습니다. 오디오는 해당 서버에서 직접 스트리밍 됩니다. 구독 버튼을 눌러 Player FM에서 업데이트 현황을 확인하세요. 혹은 다른 팟캐스트 앱에서 URL을 불러오세요.
Hey guys! Corona virus belakangan ini udah jadi isu populer di seluruh dunia ya gak terkecuali di Adelaide, Australia Selatan. So, di episode kali ini, aku share pegnalamanku di Adelaide sini kaitannya tentang corona. Gimana sih dampak corona terhadap perkuliahanku and stuff. Anyways, yang mau check out youtube channel aku bisa cari “Eka Pratiwi TaufantI” atau yang mau get in touch bisa ke instagram “eka_taufanty” atau e-mail “taufantipraka@gmail.com”. Bantu subscribe, share and like podcast-ku dan youtube channel aku ya guys! Thanks and love you all!

40 에피소드